Friday, June 24, 2011

testing2~

*random stuff
after download beberapa brush for photoshop
gembire kan!
link:

Monday, June 20, 2011

day #5

picture taken at shah alam on the way back home

Friday, June 17, 2011

tak payah nak sedih sangat~

hye เพื่อน
so exam result is today.
i have a genuine feeling of indifference.
perhaps because this is due to the fact that
everything has already been predicted ,
i don't know.
either way,
i don't really feel i have achieved anything.
and yup!
i am..right!
this time it is helpless.
well,these things are bound to happen
since the last semester was
... "urgh!"


but good news!
no FAIL! no Cs!
all "Buh"s
hahaha




perlu berubah untuk kebaikan mungkin~



(amik kau sebesa alam!kasi seda sikit!!)


Tuesday, June 14, 2011

day #3

-studio
surprise i see.
well.
this is the only "place" that i can think of.
it's true
indeed
c:

(actual pic taken from studio fb page)

bekerja?


hee hoo
milkysmile
jun
bulan petama aku praktikal
so?
ape yang aku dapat?
aku tahu yang bekerja x best.
milkysmile

awww
kenapa?


bila kau bekerja dgn org, kau kene la ikut cakap boss.
ikut jugak kategori boss kau tu kat mane.
aku dgr cite ade kawan2 aku yang dapat boss
sporting, cool.

tapi boss aku tak kot.
die....urm
"optional"
aku nk kate die garang..tak la setiap mase die garang
ade je mase die sembang2
buat lawak architecture(which aku still lambat pick up)

kene marah?
aku?
pfft
"-aku student yg bijak bistari oke!-"
dalam mimpi laa
bole kate hari-hari jugak la aku kene "tegur".
milkysmile
boss aku x suke slacking bile kerja.
so. no mistake allowed!

maybe beberapa orang tahu yang aku
sebenanye nak tuka course.
after grad archi ni aku nak amik graphic design atau seangkatan dgnnya
konon2 archi pressure gile!
plus konon2 aku ni gile terer graphic.
(urm)
milkysmile

well.
guess wut!
TAK JADI LAH
after aku kne marah2 tu aku rase
x worth kalau aku buat setengah jalan je.
so....
milkysmile

hahaha..yoyo 0 je kan.


sebab kenapa aku kene marah?
milkysmile
.office management.
letters
filing
scan
fax
etc.

uitm kne buat kelas OM ni.
pening aku.

banyaknye keje OM la.
keje mcm cad tu ade tapi bukan la 5 hari straight aku kne buat cad je.
plus, aku x xpert sgt cad.
bla..bla..bla..
aku ade lebih kurang sebulan setengah lagi
untuk menimba ape yang patut.

pheww.luahan hati betul nieh,
hahaha

sesungguhnya belajar 24 jam lagi mudah dari kerja office hour.

Friday, June 10, 2011

day #1

phew..c:

mari bergambar?

i’ve decided to jump for "30-days photography challenge!"
whop!
am i possibly obsessed with these?
ha'ah memang!
thanks to syaheeda and afiqahizati
..
so for the next 30 days, i am hoping to revamp things a bit
maybe get back into the groove.
(urgh..ouh..did i mention that i am working 5 days a week now?man,seriously!
well,i will get back to this later).

is anyone else participating in this?
please let me know.
so..perlu bawak camre pegi officekah?
lol
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...